Головна Акции

Установка импланта под ключ!

Bio3 IMPLANTS

Німецька компанія, яка пропонує кращі рішення в імплантології. Їх продукція найвищої якості, яка відрізняється точністю в імплантології. Вони розробляють, виробляють і реалізують надійну та якісну систему імплантатів преміум класу з конусним з'єднанням.

Ця компанія дійсно відповідає вислову «німецька якість»! Команда Bio3 Implants прагне зробити процедуру імплантації простою, легкою, якісною і делікатною для пацієнта. Для досягнення цієї мети компанія розробляє інноваційні рішення високого класу і надає нашим клієнтам найсучасніший рівень обслуговування.

Багаторічний досвід роботи в стоматологічній кліниці показав, що приблизно половина людей, які пройшли етап видалення зуба, в подальшому НЕ встановлюють імплант. 

У кожної людини свої на те причини, але дуже хочемо, щоб Ви знали, що може трапитися при довгій відсутності навіть одного зуба. 

  • зуби мають властивість зміщуватися, в такому випадку проміжки між зубами збільшуються;
  • на місці утраченого зуба атрофується кісткова тканина;
  • виникають проблеми з прикусом та змиканням щелепи; 
  • функціонування щелепних суглобів може бути порушено;
  • зубна емаль швидко стирається; 
  • форма обличчя може змінюватись; 
  • виникають проблеми з дикцією; 
  • їжа погано пережовується, тим самим шкодить шлунку. 

Це основний, але не повний перелік проблем, які можуть виникнути при довготривалій відсутності зуба. 

Імплантація відбувається в декілька етапів:


1. На першому етапі лікар проведе діагностику, для визначення оптимального місця для встановлення імплантатів.

2. Сама імплантація - це хірургічний процес, в ході якого лікар, за допомогою спеціальних інструментів, встановить імплантат всередині щелепної кістки. Потім закріпить на ньому тимчасовий протез. Ця процедура відбувається одномоментно, за один візит в клініку.

3. Далі, впродовж 3-6 місяців титановий корінь зуба приживається. У цей період ви носите тимчасову пластмасову коронку, яка нічим не відрізняється від ваших зубів, оскільки підбирається під натуральний колір зубів, тому естетика зубного ряду зберігається. Це особливо важливо, якщо вам необхідно вставити передні зуби.

4. Через 3-6 місяців, після того як був встановлений імплантат, лікар запросить вас для встановлення формувача ясен і абатмента - з'єднувального елемента між імплантатом і коронкою або протезом. На цьому прийомі лікар зніме зліпки для виготовлення постійного протеза.

5. На фінальному етапі лікар поставить постійні незнімні протези або коронки на імпланти.

Всі етапи імплантації проводять лікарі нашої клініки. Стоматологія Family Smile надає повний комплекс послуг по встановленню імплантатів та протезуванню. 

Bio3 implants – це сучасна компанія, яка виробляє імплантати найвищої якості. 

Лікування в кліниці Family Smile повністю БЕЗБОЛІСНЕ! 

Ми використовуємо знеболюючі ін’єкції найкращої дії та якості. 

ЗАПРОШУЄМО ВАС на первинну консультацію нашого лікаря імплантолога. Консультація повністю БЕЗКОШТОВНА

Ви зможете задати усі питання які вас цікавлять. Лікар огляне Вас та  запропонує поетапний процес лікування який Вас влаштує.

Ви отримаєте лікування високого рівня у кваліфікованих спеціалістів, з використанням матеріалів найвищої якості по прийнятній ціні.